FORPRO FORMWORK TECHNOLOGY (SHANGHAI) CO., LTD.

Εγκιβωτισμός ολίσθησης και άλματος Concreting μη στάσεων για το δροσίζοντας πύργο

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Σαγκάη
Μάρκα: Forpro
Πιστοποίηση: ISO and CE
Αριθμό μοντέλου: Ολίσθηση που αναρριχείται στο σύστημα εγκιβωτισμού
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 100 PC
Τιμή: $2000-2200/pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: Παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 30-45 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 PC/έτος
  • Λεπτομερής ενημέρωση
  • Περιγραφή προϊόντων

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα προϊόντων: Εγκιβωτισμός ολίσθησης και άλματος Υλικό: Q235 χάλυβας, κύλινδρος, ξύλινη σανίδα
Χρώμα: ανοικτό πράσινο, κίτρινος Μέγεθος: 2m 3m ανά ημέρα που αναρριχούνται στην ταχύτητα
Εφαρμογή: Δροσίζοντας πύργος Τύπος: Αναρριμένος στον εγκιβωτισμό, εγκιβωτισμός τοίχων, εγκιβωτισμός χάλυβα, εγκιβωτισμός σιλό, που αναρρ
Υψηλό φως:

Εγκιβωτισμός ολίσθησης και άλματος Concreting

,

Εγκιβωτισμός ολίσθησης και άλματος μη στάσεων

Περιγραφή προϊόντων

 

Εγκιβωτισμός ολίσθησης και άλματος Concreting μη στάσεων για το δροσίζοντας πύργο

 

 

 

Περιγραφή

 

Ο εγκιβωτισμός ολίσθησης ForPro είναι ένα συνεχές σύστημα εγκιβωτισμού αναρρίχησης που είναι οδηγημένος από τον υδραυλικό εξοπλισμό, εφαρμόζεται ευρέως στα προγράμματα σιλό, ψύξης πύργων, καπνοδόχων και δεξαμενών. Σαν απευθείας concreting εγκιβωτισμό αναρρίχησης, δεν υπάρχει κανένας οριζόντιος συγκεκριμένος κοινός και κερδίζει πολύ χρόνο της οριζόντιας συγκεκριμένης κοινής επεξεργασίας. 2 μετατοπίσεις των εργαζομένων προετοιμάζονται και τα προγράμματα θα γίνουν 24 ώρες ανά ημέρα, τα προγράμματα μπόρεσαν να τελειώσουν μέσα πολύ στη σύντομη περίοδο. Η δομή θα εσωκλειστεί εντελώς με το γλιστρώντας εγκιβωτισμό, οι εργαζόμενοι θα είναι ακίνδυνα με την εσωκλειόμενη προστασία κάλυψης και κιγκλιδωμάτων. το πλάτος 1.50m της κύριας πλατφόρμας και το πλάτος 0.85m της πλατφόρμας αναστολής εξασφαλίζουν ταχεία και ασφαλή λειτουργία εγκιβωτισμού. Οι πολυ πλατφόρμες επιπέδων παρέχουν το διάστημα εργασίας Ανατολής για τη λειτουργία εγκιβωτισμού, τη συγκεκριμένη έκχυση, την εγκατάσταση ενίσχυσης και την επισκευή συγκεκριμένης επιφάνειας. Ολόκληρο το σύστημα δένεται στη δομή κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας εργασίας.

Στοιχεία
• Κύρια ενισχυτικά υποστηρίγματα

• Επιλογή εγκιβωτισμού χάλυβα ή πλαστικού ή κοντραπλακέ

• Υδραυλικός κύλινδρος και υδραυλική μονάδα

• Κύρια πλατφόρμα και πλατφόρμα αναστολής

• Προ-εγκατεστημένη ράβδος

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα
Υψηλή αποδοτικότητα και μικρή χρονική περίοδος κατασκευής λόγω συνεχές και καμίας επεξεργασίας της οριζόντιας συγκεκριμένης ένωσης

 

Καλύτερη συγκεκριμένη επιφάνεια λόγω καμίας ένωσης κατασκευής κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας

Υψηλή ασφάλεια λόγω της κλειστής κατοικίας πλατφορμών και κιγκλιδωμάτων

• Τα καθολικά συστατικά και θα μπορούσαν να επαναχρησιμοποιηθούν στα επόμενα προγράμματα

• Χαμηλότερο κόστος

 

Τεχνικές απαιτήσεις για την αφαίρεση

 

(1) η κατεδάφιση του πλαισίου αναρρίχησης και αναρρίχηση του προτύπου πρέπει να πραγματοποιηθεί από ένα ειδικό πρόσωπο, και ένα ειδικό πρόσωπο θα διοριστεί για να την διευθύνει στην ακριβή συμφωνία με τις ορισμένες διαδικασίες αφαίρεσης.
(2) χαλαρώστε τα shim μπουλόνια στην κορυφή του πλαισίου αναρρίχησης για να φέρετε τον πόλο για να παρατηρήσει εάν ο γερανός πύργων ανυψώνει πραγματικά τον εγκιβωτισμό.
(3) ελέγξτε τα ξάρτια, κουμπώνει το πρότυπο ανυψώνοντας το δαχτυλίδι με (κανένας γάντζος), ανυψώνει το ελαφριά με έναν γερανό πύργων, και τα σχοινιά χρήσης και στις δύο άκρες για να αποτρέψει την περιστροφή, και αφαιρεί έπειτα το γρύλο για να αναρριχηθεί στον πόλο για να επιτύχει την ανύψωση της σταθερής μεταφοράς και την πτώση για να αποτρέψει το μεγάλο πρότυπο από το τίναγμα και τη σύγκρουση για να προκαλέσει των ατυχημάτων κατάρρευσης.
(4) τα ανυψωτικοί δαχτυλίδια και τον οι γάντζοι ασφάλειας πρέπει να χρησιμοποιηθούν κατά ανύψωση. Η αφαίρεση τεθωρακισμένων δεν πρέπει να ανυψωθεί διαγώνια. Οι χειριστές είναι αυστηρά απαγορευμένοι για να ανυψώσουν και να πέσουν με το πρότυπο.
(5) κατά αφαίρεση ενός πλαισίου αναρρίχησης με τα παράθυρα, το χειριστής δεν έχει την άδεια για να εισαγάγει το πλαίσιο αναρρίχησης, και έχει την άδεια μόνο για να αφαιρέσει τα μπουλόνια στο εσωτερικό. Το πλαίσιο αναρρίχησης χωρίς παράθυρο εισάγεται στο πλαίσιο αναρρίχησης για να αφαιρέσει τα μπουλόνια. Το ανώτερο στόμα του πλαισίου αναρρίχησης και του τοίχου που συνδέονται με το πλαίσιο αναρρίχησης πρέπει να τραβεί με τα σχοινιά αέρα. Είναι αυστηρά απαγορευμένο για τους ανθρώπους για να ανυψώσει με το πλαίσιο αναρρίχησης.
(6) κατά εκτέλεση της εργασίας της αποσυναρμολόγησης του πλαισίου φορμών, τον κορδόνι ασφάλειας πρέπει να είναι οργάνωση κοντά και κατωτέρω, και το ειδικό προσωπικό πρέπει να σταλεί στη φρουρά για να αποτρέψει τα αντικείμενα από την πτώση και να βλάψει τους ανθρώπους.
(7) η θέση όπου ο εγκιβωτισμός συσσωρεύεται πρέπει να ισοπεδωθεί και εκ των προτέρων, και είναι γεμισμένη 150mm υψηλότερο από την περιβάλλουσα περιοχή για να αποτρέψει τη συσσώρευση νερού. Τις μακροχρόνιες ολισθήσεις πρέπει να τοποθετηθούν πρίν συσσωρεύουν

 

Τομέας εφαρμογών

Εγκιβωτισμός ολίσθησης και άλματος Concreting μη στάσεων για το δροσίζοντας πύργο 0Εγκιβωτισμός ολίσθησης και άλματος Concreting μη στάσεων για το δροσίζοντας πύργο 1

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά