Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18011399169

WhatsApp : +8618280345525

Free call

ράγα υψηλής ταχύτητας zhengzhou-wanzhou

April 26, 2020

τελευταία εταιρεία περί ράγα υψηλής ταχύτητας zhengzhou-wanzhou

χαρακτηριστικά γνωρίσματα προγράμματος:

  1.complex τύπος γεφυρών


Ο τύπος γεφυρών είναι μια καμπύλη αλυσοειδών καμπυλών. Το σχέδιο προτύπων πρέπει να πασσαλωθεί έξω για να εξασφαλίσει ότι το πρότυπο καλύπτει τις απαιτήσεις της μορφής δομών καμπυλών αλυσοειδών καμπυλών.

 

 

 

τελευταία εταιρεία περί ράγα υψηλής ταχύτητας zhengzhou-wanzhou  0

2.Difficulty στο σχέδιο εγκιβωτισμού δαχτυλιδιών αψίδων


Το δαχτυλίδι αψίδων είναι μια σύνθετη δομή με τις πολλαπλάσιες γωνίες και τις πολλαπλάσιες κλίσεις. Επομένως, ο υπολογισμός του προτύπου πρέπει να θεωρήσει ταυτόχρονα το φορτίο της συγκεκριμένης δευτερεύουσας πίεσης, της πλευστότητας, και του βάρους του σκυροδέματος, του βάρους της δομής προτύπων και άλλων φορτίων για να εκτελέσει την ανάλυση ελέγχου πίεσης. Το πρότυπο πίεσης είναι σύνθετο και εξαιρετικά δύσκολο.

τελευταία εταιρεία περί ράγα υψηλής ταχύτητας zhengzhou-wanzhou  1

3. Δυσκολία στην εγκατάσταση εγκιβωτισμού


Είναι δυσκολότερο, περίπλοκος και cumbeersome στον εγκιβωτισμό που τοποθετεί από τη συνηθισμένη οριζόντια ή κάθετη εγκατάσταση εγκιβωτισμού, η οποία είναι επειδή αυτή ο εγκιβωτισμός πρέπει να εγκατασταθεί κατά μήκος της καμπύλης αλυσίδων σύμφωνα με τα τμήματα κατασκευής. Το σχέδιο εγκιβωτισμού πρέπει να θεωρήσει τους διάφορους παράγοντες εκ των προτέρων και σχετικά με τα το σχέδιο συστατικά για να μειώσει εκ των προτέρων τη δυσκολία της επιτόπιας εγκατάστασης.

4.Difficulty στην επιλογή εγκιβωτισμού


Ο εγκιβωτισμός πρέπει να είναι ελαφριά, υψηλή ακαμψία και ισχυρή μεταβλητότητα. Πρέπει επίσης να είναι κατάλληλο όχι μόνο για την επιτόπια κατασκευή, αλλά και για την πιό πρόσφατη υλική διαχείριση και τον υλικό κύκλο εργασιών.

 

σύστημα εφαρμογής προγράμματος: Μεγάλο σύστημα εγκιβωτισμού μεγέθους ForPro

τελευταία εταιρεία περί ράγα υψηλής ταχύτητας zhengzhou-wanzhou  2

τελευταία εταιρεία περί ράγα υψηλής ταχύτητας zhengzhou-wanzhou  3  τελευταία εταιρεία περί ράγα υψηλής ταχύτητας zhengzhou-wanzhou  4

             

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

aidy.liu@forprosh.com
+8618280345525
8618011399169
shinenic.doris
86-18011399169